Uw zon en regenboog de sterren

Petra Groeneveld

Ik zag Uw zon, de regenboog en sterren
Uw goedheid die was mij steeds nabij.
Uw ogen aanschouwden mij van verre
In grote nood stond U mij weer terzij.

U leidde mij op bergen en in dalen
Uw trouwe hand heeft mij gespaard.
Zo mag ik Uw wonderen verhalen
U bent mijn dank en loflied eeuwig waard.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uw zon en regenboog de sterren’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.