INLOGGEN
«»

Voor Mij leven

Voor Mij leven

Ik wilde dat ik kon geloven zonder al die vragen
Hoe ik mij oprecht gelovend moet gedragen
Hoe zou ik geloof beleven zonder Uw Woord
Als ik alleen maar van Uw Zoon had gehoord
Als ik niet vanuit Uw Woord was onderwezen
Maar wel Uw Zoon zoveel mensen zag genezen
Zou ik geloven als mensen voorbij zouden gaan
Terwijl Uw Zoon stil voor mij zou blijven staan
En Hij niet keek naar mijn uiterlijk of kleren
Tot mij sprak zonder gelijk mijn hart te bezeren
Als Hij tot mij sprak, zonder hoogmoedig te zijn
Omdat Hij weet van de emoties en geestelijke pijn
Zou ik mijn hart helemaal aan Hem durven geven
Ondanks mijn uiterlijk, kleding en andere leven
Angstig en schuchter keek ik dan op naar Hem
Luisterend naar Zijn rustige en liefdevolle stem; …..

Ik zorg dat je niet door je uiterlijk wordt gestoord
Ik geef je Mijn Geest en daarnaast ook Mijn Woord
Dan lees en begrijp je hoe duidelijk is omschreven
Hoe Ik wil dat je voortaan voor Mij mag gaan leven.
Niet gestoord door menselijke bepalingen en wetten
Mag je dankbaar je voeten op Mijn wegen zetten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Volgzaam, maar niet gebonden door lijdzaamheid Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voor Mij leven’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.