INLOGGEN
«»

Jezus begraven

Jezus is begraven
daar in het nieuwe graf
door Zijn vrienden
die Hem in liefde dienden !
Daar heeft Hij de dood geslapen
om de nieuwe dag te verwachten
Hij zou toch weer opstaan !
Niemand kan dat tegengaan !
Zelfs geen wapen
van de wachten
kan Hem in het graf houden
want....! Hij is opgestaan !!
Heeft de dood doorstaan
teniet gedaan
om voortaan
te leven
het ook mij te geven !
Leven uit Zijn leven
in tijd en eeuwigheid
daarin is mijn ziel verblijdt !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Drikus Engelenhoven
Actief sinds: 18-10-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jezus begraven’ van Drikus Engelenhoven zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.