Geloof is een gave

Gertjan van der Kraan

Geloof is een gave

Vader wilt U mij vormen
Door Uw Woord en Geest
En dat alleen Uw normen
In Uw woord dat men leest
Werkelijk samenbinden
Door in Uw weg te gaan
Zodat wij zuiver vinden
Door Uw Geest verstaan
Hoe goed wij ook geloven
Steeds toch weer afdwalen
Echt geloof komt van Boven
Wij kunnen het niet halen
Geloof is een gave van God
Wij kunnen het niet geven
Het is ook geen levenslot
Maar vanuit Jezus leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Geloof is een gave, geen zelf ontwikkeld geloof

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geloof is een gave’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.