INLOGGEN
«»

Delen in blijheid

Delen in je blijheid

De omschrijving van evangelisatie
Is het uitdelen van een traktatie
Van een kind op haar verjaardagsfeest
Soms heel uitbundig of juist bedeesd
Maar het mooiste bij deze handeling
Is acht te slaan tijdens de wandeling
Op het kind dat de traktatie geeft
Door de blik die het in haar ogen heeft
Vol vreugde vanwege het mooie feit
Anderen te laten delen in haar blijheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Innerlijke blijheid straalt van uit de ogen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Delen in blijheid’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.