INLOGGEN
«»

Het duurt zo lang

Het duurt zo lang

Vergeet mij toch niet
In mijn stille verdriet
U wilt toch verhoren
En laat zich niet storen
Door eenvoudig gebed
Omdat U ook redt
Eenvoudigen van hart
In hun pijn en smart
Maar het duurt zo lang
En nu ben ik zo bang
Is mijn geloof wel echt
Zijn de gebeden oprecht
Verlicht mijn verstand
Houdt me bij de hand
Zodat ik weer ervaar
Dat in alle gevaar
In onze moeite en pijn
U echt bij ons wilt zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Gebed om vol te houden in grote moeiten Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het duurt zo lang’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.