INLOGGEN
«»

Kiezen ( keus)


Waar kiezen wij voor ?
Kiezen doen wij elke dag.
Wat kan en wat mag ?
Zo gaat het maar door.

Kiezen valt soms tegen,
twijfel over valt ons vaak,
het blijft een moeilijke zaak,
het is wikken en wegen.

Iedereen moet telkens kiezen,
wat te doen, wat zullen we kopen ?
we zullen het beste er maar van hopen,
want bij een keus kan men verliezen.

Wanneer we de verkeerde keus maken
en de keus ondoordacht is genomen,
kunnen we in moeilijkheden komen
en in grote problemen geraken.

God heeft voor ons gekozen,
wij mogen altijd tot Hem komen,
Hij heeft het voor ons opgenomen
en ons uit verkozen.

Neem daarom ook de goede keus.
Kies voor God, de Heer.
Verlaat Hem nimmermeer,
prijst Zijn grootheid, glorieus.

Die keus zal u nooit berouwen.
Die keus is goed en betrouwbaar.
Wees daarom geen twijfelaar,
maar stel op God uw vertrouwen.

Fedde Nicolai







Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kiezen ( keus)’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.