Goddank

Petra Groeneveld

Goddank de operatie van Marlou
die is geslaagd
Het heeft de Heer behaagd
om haar te sparen en bewaren
Iedereen en ook de doktoren
zijn zeer verbaasd
Dat zij er zo goed is door heen
gekomen
Het gebed van velen is verhoort
en er is hoop dat in de toekomst
ook haar lekke hart klep zal herstellen
Het Pinksterfeest kan nu beginnen
met Gods Geest in ons midden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Dankbaarheid voor het herstel na de ingrijpende operatie van mij 2 jarige kleindochter Marlou.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Goddank’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.