Familielid ernstig ziek

Dakoyria

Het is alsof een onbekend monster me bij de
kladden pakt Ik voel me benauwd, volkomen
verstikt en afgezakt tot een hulpeloos mens.

Zíj, die me zo lief is, zo ziek maar met spoed
dan geholpen Nu mijn oprechte wens dat zij
het redden mag...

Ik ben me naar geschrokken, straks moet ik
haar misschien missen gaan Komt de dood
haar zomaar opslokken?

Vooralsnog is zij er nog en ik ben blij toe.
Mogelijk krijgt zij met goede zorg er nog wat
jaren bij? Maar ze is zo wanhopig en moe...

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Familielid ernstig ziek’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.