INLOGGEN

Bedankt gedichten & bedankjes

Er zijn zoveel manieren om iemand te bedanken die je dankbaar bent voor iets wat hij of zij voor je heeft gedaan. Maar wat is er mooier dan iemand bedanken middels persoonlijke bedankt gedichten / gedichtjes? Deze sectie bevat ter inspiratie allerlei 'bedankjes', om familie of vrienden te bedanken voor hun diensten, hulp, vertrouwen, begrip en liefde.

Heb je zelf één of meerdere bedankt gedichten / gedichtjes, of wil je bedankt gedichten / bedankjes maken? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button “Gedicht maken/plaatsen”. Hartelijk bedankt!