Niet zo kwaad bedoeld

Dakoyria

Geplóeterd heeft hij, ik weet het wel zeker
Hij maakte het me graag wel naar de zin
Een houten poppenhuis in díe tijd van mijn
moeilijke vader... Met meubeltjes, figuurtjes,
van álles erin.

Bloed, zweet en tranen heeft het hem vast
gekost Het resultaat was zó mooi, maar ik hield
het na heel korte tijd voor gezien. Géén zin...

Teleurgesteld zal hij best zijn geweest. En ik?
Gewoon een verwend nest. Geen klacht van zijn
lippen Pas nú vind ik hem toch ook wel fíjn.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Niet zo kwaad bedoeld’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.