Ik mis je

JustAGirl

Ik mis je.
Ik mis je knuffels, je tranen,
je slechte en goede dagen.
Je vreugde, je lach,
Ik mis zelfs de ruzie die we maakten
en de woorden die me soms raakten.

Maar ik zal altijd aan je blijven denken,
aan de mooie en trieste momenten.
Ik zal je altijd terugvinden,
ik zal het verdriet me niet laten verslinden.

Ik zal rouwen om jou,
alleen omdat ik zoveel van je hou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

JustAGirl (Actief sinds: 09-03-2024)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik mis je’ van JustAGirl zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.