INLOGGEN
«»

Het nieuw Jeruzalem

Het nieuw Jeruzalem
(Naar Jesaja 63 en 64)

Scheurde U maar de hemel
Om al het aards gezemel
Open om af te dalen
Voor we nog meer verdwalen
Steeds meer gaan zondigen
Terwijl U blijft verkondigen
Ik schep een nieuwe aarde
Van onbegrijpelijke waarde
Jeruzalem als plaats van geluk
Waar alles heel is en niet stuk
Zo zullen allen die Mij vertrouwen
Op Mijn beloften bleven bouwen
Het nieuwe Jeruzalem binnengaan
Eeuwig in Mijn Lichtschijn staan



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Schreeuw naar de hemel. Hoe lang nog? Het verlangen naar echte vrede. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het nieuw Jeruzalem’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.