INLOGGEN
«»

het nieuws van elke dag

het leven gaat zijn gewone slakkengang
alsof er niets boven de hoofden hangt
het dansen op de tafel
we denken ver van huis
we slapen rustig verder
terwijl daarbuiten
fanatieke zeloten
met getrokken messen lopen
op zoek naar prooien
in naam van haat
overgoten
met de dunste saus
geloven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het nieuws van elke dag’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.