INLOGGEN
«»

privacy

je bent vooreerst een nummer
pas dan ben je een naam
dit is de wereld van K
je hebt er geen idee van
wat ze weten
in hun gecompartimentaliseerd bestaan
dit is niet mijn bevoegdheid
ik verbind u even door
bij alles in het leven
kijkt een medewerker mee
Max Weber heeft eindelijk
zijn gelijk gekregen
privacy bestaat niet meer
Antwerpen mooie stad
ik heb het met jouw camera's gehad
is er nog leven
zonder volgers in je race
bestaat er nog een plek
zonder bereik van internet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘privacy’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.