Na veel lange bange jaren

Petra Groeneveld

Na veel bange lange jaren
ben ik Heer in U gerust
U die mij steeds bewaarde
daar ben ik mij van bewust

Eens zult U de Rechter zijn
over onrecht en bedrog
Ook al doet het nu zo'n pijn
Heer U weet de waarheid toch !

Dankbaar ben ik voor Uw kracht
moed en bijstand in dit leven
Zalig wie Uw hulp verwacht
in Uw Liefde wordt omgeven



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 02-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Ik ben Hem o zo dankbaar voor al Zijn moed en kracht Anders had ik het niet volgehouden in dit leven

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Na veel lange bange jaren’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.